Holmossak.hu

AUTÓMOSÓD VAN?

AUTÓMOSÓD VAN?  kép

 

Így növeld a forgalmadat!

Meggyűlik a bajod az új látogatók szerzésével? Azt érzed, hogy hiába nyújtasz jó szolgáltatást - akár jobbat is, mint a konkurenciáid -, mégsem fedeznek fel elegen? Szeretnéd, ha valahogy többen megismernék a cégedet? Akkor olvass csak tovább! 

Pontosan tudjuk, hogy egy jól működő autómosó felépítése rengeteg energiabefektetéssel jár. Azonban hazánkban számos mosó található, éppen ezért nem egyszerű ezen a területen kitűnni a tömegből - pláne úgy, hogy eddig nem is igazán volt erre lehetőség. 

Éppen ezért hoztuk létre a Holmossak.hu-t! Küldetésünk, hogy egységes oldalunkkal segítsük az autómosók kommunikációját, és megkönnyítsük az autótulajdonosok dolgát

 

Mégis hogyan működik ez? 

Nagyon egyszerűen. Az autómosóddal regisztrálhatsz az oldalra, létrehozhatod a saját profilodat, ahol ismertetheted a fontos tudnivalókat, előnyeidet. A platformunkon pedig az autótulajdonosok, a potenciális ügyfeleid pedig könnyedén át tudják tekinteni a városukban, közelükben lévő autómosókat és azoknak a szolgáltatásait. 

 

Miért lesz ez jó az autótulajdonosoknak? 

Ahogy Neked nem volt sok lehetőséget elérni az embereket, úgy ők is nehezen tudtak tájékozódni az elérhető autómosók között. 

A Holmossak.hu egy könnyen áttekinthető platformot kínál azoknak az autótulajdonosoknak, akik megbízható helyen szeretnék felfrissíteni, rendbe pofozni járgányukat.

Pár kattintással kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb eső mosót, megtekinthetik a szolgáltatások részletes bemutatását és az értékeléseket is, sőt, ők maguk is véleményezhetik az adott helyet. Így biztosan a számukra legmegfelelőbb helyre tudnak ellátogatni.

 

Miért éri meg regisztrálni Neked? 

Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Hiszen egyszer kell csak időt szánnod a gyors regisztrációra ahhoz, hogy weboldalunkon keresztül könnyedén megtalálhassanak az érdeklődők, miközben a konkurenciádnak létezéséről is alig tudnak. Utána már hátradőlve élvezheted az autómosód körüli sürgést-forgást.

Extra funkciónknak köszönhetően nem csak az autótulajdonosok fejthetik ki véleményüket, tapasztalataikat az oldalon (ami mindenképp hasznos visszajelzés lehet számodra), de Te is egyszerűen kommunikálhatsz feléjük bármilyen releváns, fontos információt.

Ha szeretnéd kevés energiabefektetéssel felpörgethetni vállalkozásodat, akkor mindenképp regisztrálj itt. Ha pedig szükséged van segítségre, akkor kattints ide, örömmel válaszolunk minden kérdésedre. :)